Aquesta pot ser una molt bona idea: l'apropament de les diferents Xarxes d'Intercanvi amb el moviment 15-M (un exemple que està portant un nou dinamisme a les xarxes d'intercanvi és Trocasec, que s'ha incorporat com a Comissió de l'Assemblea de barri del Poble-sec de Barcelona).

S'està plantejant la possibilitat d'aprofitar aquesta Trobada per fer una Assemblea de Xarxes d'Intercanvis de béns, serveis i coneixements (sense diners), amb l'objectiu d'enfortir el nostre espai de coordinació ja existent ( http://intercanvis.net/InterXarxes ), i establir algunes prioritats que ens agradaria que aquest espai treballés.

Què et semblaria que es fes la propera Assemblea de coordinació de les diferents Xarxes d'Intercanvis de 12 a 14.30h allà mateix?

Quines Xarxes d'Intercanvis participareu d'aquesta proposta?

Si no esteu apuntats a la llista de correu d'interxarxes, podeu deixar el vostre comentari a l'àrea de comentaris d'aquesta publicació:
http://intercanvis.net/article36&show_comzone=y#comments

Salut

Xavi (Latorre), Clàudia, Xavi (de Pedro).

Cita:
Bones!

Per a "celebrar" el dia sense compres (26 novembre), la comissió de decreixement-15M, hem tingut vàries idees, entre les quals, la proposta de muntar un gran mercat d'intercanvi a la plaça Catalunya! Estem contactant amb varis col·lectius, i ens agradaria saber si des de l'Ateneu Rosa de Foc i la gent que participa i munta normalment els mercats d'intercanvi de
Gràcia, us engresca la idea i us agradaria participar i muntar tot coordinant-nos. La idea és que aquest esdeveniment sigui una mica per mostrar-gaudir-participar d'un altre tipus de 'consum' en el marc del moviment 15M on potser encara no s'ha fet massa crítica del model de consum, l'economia del creixement sense tenir en compte persones i recursos finits,
i proposar altres formes d'organitzar-nos econòmicament. Hi podem organitzar també tallers i/o espectacles! Què us sembla!?

No sé ben bé a qui ens hauríem d'adreçar, per això em comunico amb vosaltres perquè esteu implicades a l'Ateneu i/o per si podeu reenviar aquest correu i posar-nos en contacte amb la/les persones adequades...

Si la cosa tira endavant, hem previst una reunió per dimarts 8 de novembre a les 18'30h (lloc a confirmar, probablement a la Carboneria, comte urgell, Barcelona).

Moltes gràcies i petonets!!!!!

Ester (comissió decreixement-15M)