A continuació us detallem el programa d’activitats:

11:00h Taula Rodona Projectes de Vida Rural Comunitària amb Cal Cases, Can Masdeu i Repoblament.tk

13:00h Xerrada sobre Decreixement a càrrec de Miquel Vallmitjana

14:00h Monòleg d'Afable Martínez, Actuacions i Arrossada Participativa (tu portes els ingredients)

16:00h Documental Homenatge a Catalunya II

17:00h Xerrada Participativa Les Altres Economies a càrrec de Joana Conill

També comptarem amb actuacions en viu i ens estrenarem als fogons ja que hem organitzat una Arrosada Participativa en la que nosaltres posem l’arros i tu hi poses el que vulguis afegir a la cassola (verdures, hortalisses, etc..) o portis per compartir. Durant tot el dia estarà obert el servei de barra del casal amb preus popular destinats a la autogestió de l’espai.

Paral·lelament també es farà el Mercat d’Intercanvi de la Troca que com sempre estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Si vols participar en aquest Mercat d’Intercanvi de la Troca et demanem que ens avisis a latroca a noubarris.org i t’informarem. Aquest cop el mercat estarà sota cobert i es farà d’11h a 19h (pots escollir entre venir tot el dia o passar-te una estona només). Trobareu tota la informació i com arribar a: http://latroca.noubarris.org/2014/03/jornada-deconomia-organitzativa-i-sostenible-de-la-troca/

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte.
Ens veiem Dissabte 15 de Març!