Carregant...
 

Ofertes Ajuda

Visualitza l'ítem

estatobert obert
Què ofereixo Peces de bany per a noia a canvi de posats fotogràfics (majors de 18 anys)
Tipus Serveis
Descripció

Som una petita empresa artesanal de microbikinis, minibikinis i altra roba extrema per a noies. Es poden veure aquí: www.catbikinis.com.
És roba més aviat per a nudistes, perquè tenen en general poca cobertura.
Si la noia que fa de model vol cobrar en efectiu, en lloc de peces, també és possible.
Preferentment a ha de ser una persona amb cos proporcionat, de 18 a 40 anys, talla 36-40 de pantaló, 85-95 de sostenidor, alçada 160-170 cm, pot tenir tatuatges i piercings, però no cicatrius que impedeixin fer unes fotos correctes, pit natural. Color de pell i nacionalitat indiferents.
No és cap oferta laboral, sinó una col·laboració puntual a tall de mer intercanvi, per tant a tot estirar de caràcter mercantil i no un contracte de feina.
Sens dubte ha de ser una persona desinhibida i descomplexada, perquè a les fotos es pot veure qualsevol part del cos. Per aquest motiu, la cara no surt mai a les fotos, tret que la interesada ho demani expressament. Així queda garantida la privacitat.
Garantim serietat i confidencialitat. Portem al mercat gairebé 6 anys.
Contacteu sense compromís (també possibilitat de fer de comercial, venent les peces a comissió; col·laboració només a Barcelona ciutat i rodalia).

Imatge
Persona que ho ofereix joanalbert
Paraules clau bikinis    microbikinis    minibikinis   
Posa't en contacte!
Connecta't com a usuari registrat per posar-te en contacte amb aquesta persona a través d'aquí. (Registra't primer si encara no ho has fet mai).

Com a usuari connectat també podràs indicar aquí que vols rebre per correu-e avisos si hi ha canvis en aquesta Oferta, o quan s'afegeixin comentaris
El que demano
Categories temàtiques
Producció pròpia Artesanies
Altres Si
Categories territorials
Província Barcelona
Mercat d'Intercanvi més proper Barcelona ciutat
Localització en mapa (opcional)
Creat/da Dijous 20/Febrer/2020 12:58:06
Última modificació Dijous 20/Febrer/2020 13:05:53