Carregant...
 

[Intercanvis.net - Fòrum General] Ajuda

Fòrums > [Intercanvis.net - Fòrum General]> possible subvenció + proposta de reunió Ds 27/12/08, 19h, Infoespai

possible subvenció + proposta de reunió Ds 27/12/08, 19h, Infoespai

Xavi publicacions: 257 3 estels usuari/a fora de línia

Hola:

Resulta que hi ha una convocatòria de subvenció oberta actualment (fins mitjans de gener) que crec que es podria aprofitar per donar una empenta a mercats d'intercanvi per barris (on ja hi hagués prou massa crítica interessada), i de pas, millorar el sistema web de suport als intercanvis de bens, serveis i coneixements, tot posant a punt el mòdul de moneda/es social/s o comunitària/es d'intercanvi que vulguem.
http://llistes.moviments.net/pipermail/nc-economia/2008-December/000211.html

A rel d'això, suggeria a través de la llista de nc-economia de quedar per parlar-ne, el proper Ds 27/12/08, a les 19h, a l'Infoespai de Barcelona (Pl. del Sol 19-20, baixos, a prop del Metro de Fontana, L3).

Opinions?

Copio a sota el text que he enviat per la llista nc-economia per si a altre gent l'interessa el tema, vol muntar un mercat d'intercanvi al seu barri/població i no sap com, voldria muntar una web pròpia d'aquest estil per al seu grup/node i no sap com, etc.

Cita:
Hola Thai i tothom:

RESPOSTA BREU:
----------
De fet dones al punt clau, doncs fa molt de temps que no es fa cap reunió.

Proposo fer una reunió de tothom interessat en el grup d'economia social i mercats d'intercanvi (de bens, serveis i/o coneixements) per veure on estem i cap a on volem anar.

*Què tal el dissabte 27 de Desembre, 19h, a l'Infoespai, per parlar-ne?.*

RESPOSTA (UNA MICA MÉS) DETALLADA:
--------------------
A més, la possibilitat de demanar aquesta subvenció pot ajudar a aconseguir calerons (de tots plegats, per que és una subvenció pública) per ajudar a donar una empenta necessària, tot tenint molta cura de no generar dependències indefinida de les subvencions públiques per que les coses tirin endavant, etc.

Per exemple, nosaltres ara vivim a Zona Franca, i ens encantaria poder engegar un altre node de mercats d'intercanvi presencials, amb suport de web local com la d'intercanvis.net o la que estan posant a punt a la Xarxa Comunitària de Sant Antoni - http://www.xarxantoni.net/Projecte+Trocantoni ), per tal de promocionar el funcionament local, però en contacte fàcil amb els altres nodes de la xarxa d'intercanvis d'abast més gran (per RSS o similar, i autenticació comú estil OpenID o similar).

I a molts altres mercats d'intercanvi presencial, la gent que hi va, sempre els pregunta el mateix: "quan es fa el següent? com em puc assabentar de quan es fa el següent aquí al barri o a altres llocs?"

És per això que continuo veient la utilitat de quelcom com la web que vam iniciar...

http://intercanvis.net

... com a node central per als grups, barris, col·lectius que no tenen web pròpia on centralitzar la seva informació, i com a sistema on mostrar un calendari comú automàticament (fàcil si tots els calendaris local faciliten la sindicació per rss, malgrat moltes webs de mercats d'intercanvi no ho permeten encara)...

En aquest context, seria molt interessant un sistema de moneda/es local/s de cada node, i en una fase posterior, la possibilitat d'emprar algun sistema de moneda d'intercanvi entre nodes...

Què en penseu?

Evidentment, crec que és molt millor poder parlar d'aquestes coses en persona...


Xavi

En/na Thai-Ana Jungpanich Arias ha escrit:
Hola!

A veure, jo puc donar un cop de mà amb el tema de la sol.licitud...però vaig força perduda en el tema. Al grup d'economia social vaig entrar quan es va crear però ja fa força temps que estic "out", ara per ara visc a Colòmbia...Per nadals baixo a Bcn, està prevista alguna reunió? o no se, poder xerrar amb alguna persona del grup que em pugui situar una mica d'on estem...

Gràcies!

Thai.


___
Nc-economia mailing list
Nc-economia@llistes.moviments.net
http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/nc-economia

Mostrar publicacions:
Saltar al fòrum:

Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]