Carregant...
 

[Intercanvis.net - Fòrum General] Ajuda

Fòrums > [Intercanvis.net - Fòrum General]> En català!!

En català!!

PepVinyals publicacions: 2 2 estels usuari/a fora de línia

Perquè no trobem tota la web wn català? La pàgina d'inici hi està, algunes instruccions també però no el formulari de registre, per exemple (què vol dir "loguearse") ni tampoc altres instruccions.
Encara estem així?
Pel que fa a la llengua, mal inici, la veritat.
Pep


Jordi publicacions: 21 3 estels usuari/a fora de línia

Apa Pep, que això és una versió beta!. Encara hi ha textos en anglès que s'han de canviar, però em penso que de vegades no és tant fàcil ja que l'eina original és en anglès (això ja és un tema tècnic, que altres et confirmarien), de totes formes si hi ha traduccions que no estan ben fetes, millor aportem entre tots les correccions. I no només en l'aspecte de l'idioma, en tots els altres cal la col·laboració de tots/es.

Per cert, cuidem la manera en que expressem les coses, abans d'alçar la queixa preguntem el motiu, i tinguem en conte que la gent que està desenvolupant el projecte fins ara no ha tingut cap mena de recompensa.

SalutPepVinyals publicacions: 2 2 estels usuari/a fora de línia

Ei, Jordi, que no era cap crítica a la gent que heu estat treballant a canvi de no res, Tinc molt respecte per la vostra feina, no cal dir-ho, i més des del moment que jo no hi he participat.
Ara, m'agrada que les coses que uso i les webs que freqüento estiguin en la meva llengua
Salut.
Pep


Xavi publicacions: 258 3 estels usuari/a fora de línia

Ei, Pep, si vols fe run cop de mà en la traducció de la interfície al català, aquí Catala s'explica breument com fer-ho.
Ànims, que com més siguem, menys feina ens toca a cadascun per tenir-ho en català!Xavi publicacions: 258 3 estels usuari/a fora de línia

Pep (crec que no ens coneixem):

Suavitza el to, si us plau, que em penso que el problema està en que estaves fent servir un navegador en castellà, i no pas per que la web no ho mostri en català (repeteixo, si el teu navegador és en català, o si així ho tens configurat en les seves preferències de quin idioma mostrar per defecte - els navegadors lliures estil Mozilla així ho permeten fer).

La web és multi-idioma, per defecte, i tal i com està configurada. Ara bé, a les traduccions els falta una mica per ser completes actualment (http://tikiwiki.org/TikiWikiInternationalizationAndLanguages). I també es podria configurar diferent... (per exemple, es podria posar la opció de que els usuaris no connectats puguin canviar l'idioma de la interfície al seu idioma preferit, independentment de l'idioma del seu navegador web..., o el del cibercafé o lloc des d'on es connectin, quan sigui el cas, etc...)

Per altra banda, Pep, estàs convidat a ajudar a traducció del que falti per traduir al català (a mi em falten hores per fer-ho tot, a part de que no és l'objectiu de que els marrons se'ls mengi sempre el mateix, oi?). Si vols ajudar realment a que la web es pugui veure en català, escriu-e a xavi (a) moviments (punt) net i t'envio un arxiu amb la traducció (inacabada) de la interfície de la web.

Fins aviat, i ànims que entre tothom ajudarem a millorar aquesta eina que sembla que pot ser molt útil per molta gent...

XaviMostrar publicacions:
Saltar al fòrum:

Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]