Carregant...
 

[Intercanvis.net - Fòrum General] Ajuda

Fòrums > [Intercanvis.net - Fòrum General]> com s'eliminen ofertes o demandes?

com s'eliminen ofertes o demandes?

Anna publicacions: 13 3 estels usuari/a fora de línia
M'agradaria saber com esborrar ofertes/demandes publicades pel mateix usuari. En el meu cas vull treure una oferta i una demanda que vaig posar quan la web estava de proves i no són reals, però també serà necessari per exemple perquè ja han caducat o ja no interessen.

Xavi publicacions: 258 3 estels usuari/a fora de línia

Hola Anna:

Gràcies per preguntar: me n'acabo d'adonar que ni estava explicat ni ben configurat. Ja ho he configurat per que cadascú pugui canviar un camp que diu "estat", a cada ítem ofertat o demanat. I quan ja no vulgui que sigui vigent, doncs ho canvii de "obert", o "pendent" (es veuen al llistat per defecte) a "tancat" (no es veurà per defecte en el llistat d'ofertes o demandes.

Ho he fet amb un ítem teu (el de demanda de compartir cotxe per viatjar), i funciona. Pots provar-ho tu mateixa amb els teus altres ítems que ja no siguin actius?

Per altra banda, si entens com funciona, et voldria demanar si ens pots ajudar a millorar les instruccions sobre com donar de baixa ítems.

Podries editar tu mateixa la plana de Funcionament per afegir la informació que calgui, per explicar com es fa?

Si els que comenceu amb la web d'intercanvis, ens ajudeu a millorar la documentació sobre com funciona, ens assegurem que la informació no està escrita en llenguatge informàtic (que sovint no s'entén pels no informàtics), i segur que queda més intel·ligible per usuaris novells de la web.

Gràcies per avançat,

XaviAnna publicacions: 13 3 estels usuari/a fora de línia

Hola Xavi,

gràcies, ho he provat, però les ofertes i demandes tancades (compartir cotxe i servei de decoració) continuen sortint a la portada, encara que em sembla que no són accessibles per a altres usuaris.
No tinc cap inconvenient per intentar explicar-ho a la plana de Funcionament.

Annajordi publicacions: 21 3 estels usuari/a fora de línia
No sé que ha passat però m'ha posat dos cops una oferta que he fet (bombones de butà), malgrat surt la opció de eliminar amb una creu vermella no l'elimina de la llista, només la puc donar com a tancada? en aquest cas és un error que no hauria de constar... Xavi, hauràs de fer ràpid el curset per administradors si no et col·lapsaràs tu cool

Xavi publicacions: 258 3 estels usuari/a fora de línia

Hola Jordi. Ja l'he eliminat. No sé què debia haver passat (a mi se m'ha esborrat sense problemes en punxar sobre la creu vermella i confirmar l'acció en el pas següent).
De totes formes, si tanqueu una oferta (o demanda) ja no surt per defecte en el llistat.
Fins aviat
XaviAnna publicacions: 13 3 estels usuari/a fora de línia

Xavi, no em queda clara la diferència entre obert i pendent.
Tot i això, he explicat com eliminar o canviar ítems a l'apartat de Funcionament, encara que no sé com afegir-hi links, ni donar format de títol.
Si et puc ajudar en alguna altra cosa de la web, no dubtis a demanar-m'ho.

AnnaAnna publicacions: 13 3 estels usuari/a fora de línia

Reprenent aquest antic debat: pot ser que la creu vermella per eliminar ofertes i demandes només funcioni si entres com a administrador o editor i no funcioni si entres com a usuari normal?
De fet, la creu va millor que tancar l'oferta perquè així l'ítem desapareix immediatament de la portada.

Anna


Xavi publicacions: 258 3 estels usuari/a fora de línia

Hola Anna:

Per sortir del pas, entenc el que dius, però a la llarga és millor proposar que la gent tanqui l'intercanvi realitzat (i potser faltaria un camp indicant "motiu de tancament" ("intercanvi ja realitzat amb èxit / canvi d'opinió / altres", per exemple), de cara a saber, a la llarga, quants intercanvis s'han realitzat amb èxit, i els que no, per què, etc.

No s'ha d'oblidar que lo de que els "tancats" surtin a la portada és un "bug" (error de programació) que s'ha d'arreglar encara.

Ara a la curta, fes-ho com vulguis (tanca o elimina)... (jo continuo sominat que trobarem alguna persona que ens farà un cop de mà a millorar l'apliació, o que els programadors de Tiki tard o d'hora o arreglaran per que altre gent fa servir la mateixa funcionalitat per altres usos en altres llocs).

Opinió personal, es clar...


Anna publicacions: 13 3 estels usuari/a fora de línia

Hola Xavi,
sí, estic d'acord que des del punt de vista estadístic pot ser interessant saber els moviments que hi ha a través de la web.
simplement vaig tornar al tema per casualitat, perquè provant altres coses em vaig adonar que l'usuari de prova veia la creu però no la podia utilitzar;
a més, entre proves i ofertes i demandes no vigents havia acaparat una mica massa la portada, i vaig optar per fer netejamarc publicacions: 5 2 estels usuari/a fora de línia

Hola!

Tenia el dubte de com eliminar una oferta que havia penjat, però llegint aquestes respostes entenc que simplement he de canviar l'estat a "tancat" i ja està. És així?

En aquest cas, i deduint-ho pel què he llegit en aquest forum, la meva oferta ja no hauria de sortir en el rànquing aquest de l'inici, cosa que no ha passat (la meva oferta d'una pantalla d'ordinador segueix apareixent-hi).

Per cert, la pantalla la he regalat a un col·lectiu sense la mediació d'aquesta pàgina web. Ho dic perquè m'ha semblat entendre que el fet d'haver de canviar l'estat de la oferta era per portar alguna mena d'estadística i tal, però el cas que plantejo no entraria en cap dels supòsits preestablerts.

Tot això ho portes tu sol Xavi? jo no hi entenc gens d'informàtica, però si necessites qualsevol ajuda puc intentar el què sigui!Mostrar publicacions:
Saltar al fòrum:

Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]