Carregant...
 

[Intercanvis.net - Fòrum General] Ajuda

Fòrums > [Intercanvis.net - Fòrum General]> Ofertes tancades surten a llista pàgina d'inici

Ofertes tancades surten a llista pàgina d'inici

jordi publicacions: 21 3 estels usuari/a fora de línia
He tancat una oferta i ja no apareix al llistat detallat de les ofertes (suposo a demandes deu passar el mateix), però en canvi sí em surt a la llista de la pàgina d'inici.

Xavi publicacions: 257 3 estels usuari/a fora de línia

Deu ser un "bug" del mòdul (=requadre) per veure les darreres ofertes o demandes: hauria de mostrar les que tenen l'etiqueta d'estat com a "obertes", només, i mostra també les que tenen "pendent" o "tancada". Veure més informació (de com funciona el llistat d'ofertes i demandes a través de la plana "Funcionament").

Cal comprovar si també passa a la web de proves (http://moviments.net/intercanvisarxius/) , i si allà també passa, amb la darrera versió del programari Tiki, doncs informar de què hi ha un bug-error per arreglar (cal actualitzar el llistat a la plana de "Pendents")


Xavi publicacions: 257 3 estels usuari/a fora de línia

Jordi, ja he confirmat que efectivamet era un error (he fet els passos que t'he dit). Ja està afegit a la llista de Pendents, i ja està afegit al llistat central d'errors de Tiki pendents de resolució:
http://dev.tikiwiki.org/tracker5
(està obert a que qualsevol usuari de la Comunitat Tiki hi informi dels errors que trobi per que a algun programador li sigui més fàcil trobar l'error i arreglar-lo).Mostrar publicacions:
Saltar al fòrum:

Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]