Carregant...
 

[Intercanvis.net - Fòrum General] Ajuda

Fòrums > [Intercanvis.net - Fòrum General]> Millorar estat de ofertes/demandes

Millorar estat de ofertes/demandes

Markitus publicacions: 18 3 estels usuari/a fora de línia

Molt bones. Sóc usuari d'aquesta web desde fa un temps i acostumo a utilitzar-la sovint. Simplement us volia fer alguna proposta per tal millorar la inerface dels usuaris.

Ja sabem que quan una oferta/demanda ha estat intercanviada, anul·lada, en definitiva tancada, és complicat que el propi usuari s'enrecordi d'informar-la com a tancada, però encara es complica més ja que actualment es pot fer per dos vies: prement el botó verd o especificant "causa de tancament de l'oferta". Molta gent utilitza aquesta última, però a la llista d'ítems segueix quedant marcada amb el boto verd (obert). Seria molt bo que aquestes dues opcions estiguessin relacionades d'alguna manera, o buscar una manera per millorar aquesta informació. I per altra banda crec que quan una oferta està tancada no té sentit que segueixi sortint al llista.

Si em permeteu, m'agradaria recomenar una altra millora: posar límit de tamany a les fotos penjades d'ofertes/demandes. Jo proposaria de màxim 500 Kb, per no dir menys. Ara mateix es poden penjar fotos de vàries Mb, que crec que relentitza molt la web.

Merci!!!


Xavi publicacions: 257 3 estels usuari/a fora de línia

Hola Markitus:

Molt bona idea el que dius. Ara bé, cal fer retocs a nivell de programació, i som poques les persones que podríem fer proves a veure si la infraestructura actual ho permet (amb jQuery o similar potser), o cal pagar a algun programador per a que ho incorpori als Trackers de Tiki d'alguna forma.

Ets programador o t'animes a invertir temps per a aconseguir implementar aquesta o altres millores?
Pots aconseguir algun programador de PHP i MySQL que ens faci un cop de mà incorporant aquestes millores?

Tal i com està ara:

  • les ofertes canvien automàticament passats uns mesos (no recordo quants, però pocs) en que no hi ha hagut cap canvi,
    • passen d'obertes a pendents, i després, setmanes més tard si no hi ha canvis, de pendents a tancades.
    • Les tancades, ja no haurien de sortir als llistats.
    • N'has trobat alguna de tancada als llistats?
    • Si és així, pots indicar la url?

  • Mida de les imatges: si, tens raó. En teoria, es podria mirar de fer amb la infraestructura actual, però falten mans. T'animes a fer un cop de mà?


He vist que ets de Girona, i mai hi ha hagut ningú de Girona al grupet de coordinació entre gent de diferents xarxes d'intercanvi ( InterXarxes ). Són benvingudes les teves propostes, i energies per millorar-ho. En properes trobades (8 de març de 2013, 18h, veure enllaç anterior d'InterXarxes) tenim previst habilitar un sistema per a facilitar l'assistència/participació a la trobada de forma remota amb BigBlueButton (BBB)

T'animaries a assistir, ni que fos a distància amb BBB?

Salut

Xavi


Markitus publicacions: 18 3 estels usuari/a fora de línia

Bones Xavi. Per mala sort no sóc programador i ara mateix no en conec cap que s'hi pogués dedicar. En tot cas, tinc ganes de poder donar un cop de mà per millorar aquesta xarxa. M'agradaria assistir a la trobada del 8 de març per BBB (no sé com funciona però m'informo). Per poc que pugui m'hi afegeixo.

Merci i estem en contacte.Mostrar publicacions:
Saltar al fòrum:

Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]