Carregant...
 

[Intercanvis.net - Fòrum General] Ajuda

Fòrums > [Intercanvis.net - Fòrum General]> Alleugerar els anuncis> Re: Re: Alleugerar els anuncis
Estàs en la resposta a Alleugerar els anuncis Imprimeix només aquesta pàgina Imprimeix totes les pàgines

Re: Re: Alleugerar els anuncis

Xavi publicacions: 258 3 estels usuari/a fora de línia

No Marc, si sóc jo l'únic que a la llarga seguirà administrant la plana, la cosa no serà sostenible (ni el model de funcionament seria el desitjable, al meu entendre). Així que t'animo a que tu mateix vagis agafant seguretat en tocar el tiki per configurar-lo com creguem tots plegats. I el lloc adequat per que t'exercitis com admin és el lloc de proves.

Fins que tinguis seguretat en administració del tiki, millor que facis les teves proves sobre els teus suggeriments al lloc de proves.

Així, de les coses que suggereixes per millorar els trackers, tu mateix veuràs quines es poden fer sense programar, i quines requeririen programació, etc.

I les coses de restructruació que puguin afectar a molts llocs (restructurar les categories), potser prèviament parlar-ho en reunions en persona de tots plegats, com hem fet fins ara. Propostes individuals, al lloc de proves, per que la gent pugui veure millor com queria, si vols, per avançar feina en convencer de la teva proposta de remodelació (però ja et dic que les categories són vertebrals en com funciona un tiki com el de intercanvis.net, i s'ha anar amb cura de com es configura, per exemple, relacionat amb els trackers, entre altres).

Gracies per arremanigar-te a col·laborar.

Xavi


Mostrar publicacions:
Saltar al fòrum:

Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]