Carregant...
 
[Mostra/Amaga Menús de la dreta]

Botigues Gratis - Tiendas "Gratix"

     En saps més? Edita aquesta pàgina i afegeix la teva informació. Això és un Wiki


Què són?

Com bé expliquen a la web de Can Masdeu:

La Botiga Gratis es basa en una idea senzilla: duus roba que no vols i/o t’enduus roba que necessites. I tot sense diners pel mig.

Com funcionen?


100% descompte: per començar, oblida’t dels diners.

No es tracta d’un lloc on fer caritat o rentar-se la consciència tot mantenint actituds consumistes… Es tracta de valorar les coses i intercanviar per a satisfer necessitats o preferències.

Deixar roba: si tens roba en bones condicions, porta-la neta i col·loca-la tu mateixa als penjarobes o estanteries tot seguint la classificació establerta. Per favor, no en portis molta de cop… l’espai és limitat!

Agafar roba: si necessites roba o et ve de gust variar però no vols o no pots comprar-ne pots venir i buscar una mica… segur que trobes alguna cosa que t’agradi! Ull! NO hi ha dependents/es: et pots emprovar tot el que vulguis sempre i quan tornis a deixar tot el que no t’enduguis al seu lloc i de la millor manera possible.

Per què existeixen?


Inditex (Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home…) compte actualment amb 3.691 botigues localitzades a 68 països diferents. D’aquesta manera ha aconseguit imposar un model de venda on els articles es renoven constantment (Zara envia peces noves a les seves botigues dues vegades a la setmana i la roba es dissenya, produeix i distribueix en només tres setmanes). ¿Quin és el truc d’aquesta i altres grans empreses del sector? Una deslocaltizació en constant evolució que permet produir les prendes sense gairebé restriccions legals ni ambientals i a preus irrisoris a països com ara la Xina, Indonèsia, Marroc o Mèxic.

Així, es fan imprescindibles projectes que promoguin alternatives de consum sostenibles i que ens ensenyin a reduir el nostre nivell de consum. Justament aquest és l’origen d’algunes de les botigues gratis que avui coneixem: dignificar l’intercanvi de roba de segona mà creant un atractiu espai d’objectes amb valor fins a aconseguir una alternativa creïble enfront al consumisme actual.

Llistat

Llistat de Botigues gratis a l'estat espanyol

1. Barcelona

2. Barberà del Vallès

3. Bilbao

4. L'Hospitalet de Llobregat

5. Lleida

6. Madrid

7. Málaga

8. Manresa

9. Pamplona

10. Sevilla...Més?

En saps més? Edita aquesta pàgina i afegeix la teva informació. Això és un Wiki!noms alias per aquesta pàgina

Gratix | Tienda Gratis | Botiga Gratis | Tienda Gratix | Botiga Gratix


Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]