Un any després tornem a lloc on va néixer la Troca! Aquests maig tornem a organitzar un mercat d’Intercanvi, aquest cop al Parc de la Guineueta i dintre de la Cultura va de Festa. No us ho penseu i participeu en el 6é Mercat d’Intercanvi a Nou Barris el diumenge 4 de maig d’11h a 14h del matí!

Durant tot el matí comptarem amb música i animació a càrrec de Dj Mackenzie i Afable Martínez amb el show Efecto Radio!

Paral·lelament, com cada any, es celebrarà al Parc de la Guineueta la Cultura va de Festa, una trobada festiva d’entitats i col·lectius on poder conèixer tota l’oferta associativa i cultural de Nou Barris, així com gaudir d’espectacles i animació. Tot això i molt més amb entrada lliure!

El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el diumenge 4 de Maig amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 10h! Si vols pots avisar-nos de la teva assistència o presentar-te directament.

Vine i participa! La Troca t’espera!
Tota la informació i com arribar a http://latroca.noubarris.org/2014/04/6e-mercat-dintercanvi-de-nou-barris-la-troca/

I el dimarts 6 de maig vine a veure el documental “Stop! Rodando el cambio”! Un documental road-movie que presenta com alternativa al capitalisme el decreixement. Utopia o realitat? Més informació a http://latroca.noubarris.org/2014/04/projeccio-documental-stop-rodando-el-cambio/