Barcelona ciutat

Cita:
L'Ajuntament de Barcelona t'ofereix una manera diferent de gaudir de la lectura, canviant llibres per llibres, i aprofitant per llegir i passar-ho bé, tot de manera gratuïta!

A més a més, la literatura estarà a flor de pell si participes en la creació d'un o més petits relats o microrelats. Busca les paraules-tresors, inspira't i crea un microrelat, amb el que entraràs en un sorteig de més cultura.

Compte! en alguns espais et trobaràs alguna prova sorpresa per fer més divertida la cerca de la paraula-tresor!

Tot això, per tal de...
* Promoure els punts d'intercanvi que ja funcionen a la ciutat, on hi podreu anar tot l'any!
* Treballar per la prevenció de residus.
* Promoure la lectura i la cultura del llibre.

Busca el punt d'intercanvi més proper, porta-hi els teus llibres i rebràs uns punts que podràs bescanviar per altres llibres els dies d'intercanvi en qualsevol dels punts de la xarxa!!

D'entre els punts d'intercanvi hi ha la Fàbrica del Sol, el Centre de la Platja, l'Associació Sociocultural Ibn Batuta, el Centre Ocupacional Sínia, l'Aula Ambiental de la Sagrada Família, el Centre Cívic de la Sagrada Família, el Casal Infantil Urgell, el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, el Centre Cívic El Sortidor, l'Aula d'Educació Ambiental de Les Corts, el Centre Cívic Joan OLiver "Pere Quart", el Casal de Joves Les Corts, el Centre Cívic i Casal de Joves de Casa Sagnier, el Centre Cívic El Coll - La Bruguera, la Biblioteca Mercè Rodoreda, el Centre Cívic Carmel, el Centre Cívic Sant Martí i la Biblioteca Sant Martí.

Participa-hi amb la teva creativitat i les paraules!

Algunes normes bàsiques:
* Pots portar un màxim de 4 llibres per canviar.
* Es donarà un punt per llibre.
* Els llibres han d'estar en bon estat: nets, sense taques, no trencats ni guixats, etc.
* S'accepten llibres de lectura i actuals. També còmics.
* No s'acceptaran manuals, catàlegs, enciclopèdies, guies antigues, etc.
* El dia de l'intercanvi no es realitzarà recollida de llibres.
* El personal de cada punt es reserva el dret de modificar aquestes bases.

Com fer l'intercanvi?

En el moment de la recollida s'entregarà una butlleta amb la puntuació corresponent, que podreu tornar a bescanviar per més llibres en el lloc i el dia d'intercanvi que us vagi millor.

Com participar en la creació de microrelats?

A cada punt d'intercanvi hi trobareu una paraulatresor, que serà la inspiradora del microrelat. Aquesta paraula estarà ben a la vista o al darrere d'una prova sorpresa que amaga un petit repte ambiental. Esbrineu-ho al vostre punt d'intercanvi!

El relat, d'un màxim de 200 paraules, ha de contenir la paraula en qüestió. Si visiteu més punts d'intercanvi, podeu anar afegint les paraules tresor en el mateix relat, multiplicant així la vostra participació en el sorteig per cada paraula inclosa (fins a un màxim de 5).

El microrelat s'ha d'enviar a l'adreça de correu electrònic lafabricadelsol a bcn.cat. El dia límit de recepció dels textos és divendres 4 de maig. Els microrelats es penjaran a la webwww.bcn.cat/habitaturba, i estaran linkats a les webs dels districtes, equipaments i entitats que hi participin.

Tots els participants entraran en un sorteig de premis culturals: un e-book, un carnet del 3C i un bonus de 20 sessions per a la filmoteca.

Per aquest motiu cal indicar:
* Nom i cognoms dels participants.
* Correu electrònic de contacte o adreça postal.
* Número de telèfon.
* Nombre de paraules utilitzades.

Més informació:

Fàbrica del Sol: lafabricadelsol a bcn.cat

L'Hospitalet de LLobregat

A santa Eulàlia (L'H):

Image

Altres


En sabeu mes? Afegiu-los a l'area de comentaris