Per ara hem xifrat la connexió amb un certificat de seguretat auto-signat per nosaltres mateixos (tenir un certificat de seguretat oficial val uns quants euros cada any). Per aquesta raó, heu d'acceptar el certificat de seguretat auto-signat per a connectar-vos a partir d'ara. Depenent del navegador que empreu, veureu una pantalla diferent en el procés per validar el certificat de seguretat auto-signat. Veureu quelcom dient com si no es pogués confiar en la connexió (per que el certificat de seguretat és auto-signat, com també fan organismes oficials com l'agència tributària, etc):

Image

Cliqueu a continua igualment. Amb navegadors web com Mozilla Firefox, per exemple, el procés s'ha de fer en dos passos. Primer cal clicar a sota a on diu "Afegeix una excepció":

Image

I després, a la següent pantalla, cal clicar a "Confima l'excepció de seguretat":

Image

Un cop validat el certificat, haureu de veure una connexió amb https a la barra d'adreces, i si cliqueu a la icona del candau amb navegador com el Chrome, podreu veure els detalls de la connexió xifrada:

Image

Ara ja sabeu que tot i que us estigueu connectant des d'una xarxa wifi sense xifrat, o amb clau compartida per molta gent, no serà tan fàcil que algú us pugui agafar la vostra sessió de connexió a intercanvis.net