Carregant...
 

Articles Ajuda

10è Anniversari de Xaingra: altres xarxes convidades!

Autor: Xaingra - Publicat el: Dg 19/05/13 23:54h - (5851 Lectures)
Important

CONVIDEM A TOTES LES XARXES I MERCATS D’INTERCANVI al 10è ANIVERSARI DE XAINGRA
DIA: Dissabte 15 de juny.
LLOC: Pl. de la Virreina, Barcelona.

Des de Xaingra (Xarxa d’Intercanvi de Gràcia) us volem convidar a un Mercat d’Intercanvi molt especial: el del nostre 10è aniversari. Volem aprofitar aquest aniversari per mostrar i potenciar també tota la feina de les diferents Xarxes d’Intercanvi i Mercats d’Intercanvi de Catalunya.

Per això sereu molt benvinguts si veniu a posar una paradeta informativa de la vostra xarxa i si convideu als vostres membres a participar en aquesta jornada.

Articles a Wall Street Journal citant iniciatives als Països Catalans

Autor: Xavi - Publicat el: Dc 29/08/12 23:33h - (3448 Lectures)
Important

A rel de la Trobada Estatal de Monedes Socials del passat juliol a Vilanova i la Geltrú, un periodista de The Wall Street Journal ha publicat un parell d'articles recentment: un sobre els mercats d'intercanvi a Espanya en general ("For Spain's Jobless, Time Equals Money"), on citen intercanvis.net com a font d'informació del que passa a Catalunya, i un altre article sobre monedes socials a Espanya i arreu ("Pumas and Ecos Keep Markets Humming").

Si sabeu anglès, val la pena llegir que diuen als EUA sobre aquestes iniciatives de casa nostra!

6/10/12 Espai de Trobada d'Intercanvis: Contribueix amb les reflexions sobre el vostre cas!

Autor: Xavi - Publicat el: Dl 30/07/12 20:54h - (4925 Lectures)
Important

El proper 6 d'octubre es farà durant tot el dia el 1r "Espai de Trobada d'Intercanvis" aglutinant a gent de:

  • Xarxes d'Intercanvi (d'objectes, coneixements i/o serveis sense emprar moneda)
  • Bancs del Temps
  • Monedes socials, EcoXarxes i altres experiències d'Economia comunitària

de diferents contrades de parla Catalana.

L'objectiu és compartir experiències, trobar punts en comú i recollir suggeriments de cara a orientar a noves iniciatives similars que demanin orientació sobre quina és la millor manera de que la seva iniciativa funcioni, a partir de la experiència prèvia d'altre gent, etc.

Lloc: espai Aurea Social (barri de la Sagrada Família, Barcelona). Carrer Sardenya 261-263 entre València i Diagonal, Barcelona. Metro: L2 L5 Sagrada Familia. Busos més propers 19,33,34,43,50,51

Apunta-t'ho a l'Agenda i vine a aportar el teu coneixement a partir del cas de la vostra xarxa!

Més informació, programa i cartell a mida gran, a:
http://intercanvis.net/ETI

Retransmisión en directo (y luego en diferido) del Encuentro Estatal de Monedas Sociales

Autor: Xavi - Publicat el: Dv 13/07/12 07:09h - (5267 Lectures)
Important

Se ha activado ya en Intercanvis.net el sistema de audio y videconferencia que se tenía previsto activar durante 2012. Se estrenará usándose para permetir la retransmisión en directo del audio y presentaciones de los ponentes del Encuentro Estatal de Monedas Sociales y Complementarias de Vilanova i la Geltrú de estos días.

Se prevé que las sesiones queden grabadas también por este software (sin video, solo audio, presentaciones de diapositivas y chat simultaneo sincronizados), y adicionalmente, se tiene previsto grabar por otros sistemas independientes y por video las sesiones, para poder verlas en diferido (incluyendo video) a aquellos que pidan una copia de los videos.

Podeis conectaros desde ya mismo a través de aquí:
http://intercanvis.net/EncuentroMonedas

o con el "alias" más corto:
http://intercanvis.net/em12

Reorganitzada la pàgina de 'Xarxes'

Autor: Xavi - Publicat el: Dg 25/03/12 20:37h - (4814 Lectures)
Important

A arrel del parlat a la darrera reunió d'InterXarxes (1), s'ha reorganitzat la pàgina de llistat de Xarxes d'Intercanvi (2), per tal de mostrar en un sol lloc els llistat més exhaustius que existeixen sobre les diferents xarxes d'intercanvi d'Objectes, de Coneixements i de Serveis (Bancs del Temps), així com de les EcoXarxes.

Adicionalment, s'ha afegit allà mateix la taula comparativa entre els diferents tipus de xarxes per ajudar a aclarir a la gent nova en poques paraula en què es diferencia cada tipus de xarxa, etc. Evidentment caldria una explicació més detallada, però com a síntesi breu pot ajudar més que altra cosa als nous vinguts al món de les xarxes d'intercanvi.

(1) http://intercanvis.net/InterXarxes

(2) http://intercanvis.net/Xarxes

Avisos instantanis i Butlletí mensual de novetats

Autor: Xavi - Publicat el: Dg 31/07/11 19:24h - (3940 Lectures)
Important

Fa poques setmanes hem superat els 1200 usuaris registrats a intercanvis.net, entre la gent de totes les xarxes d'intercanvi registrades ! Això fa que la web vagi una mica més lenta en desar les vostres demandes i ofertes noves, i ens suposa haver de redissenyar algunes coses per poder mantenir aquest creixement continuat dels darrers mesos.

Entre les coses que estem redissenyant hi ha
1) el sistema d'enviament de correus-e amb avisos instantanis, i
2) el butlletí mensual de novetats.

1. Sistema d'enviament de correus-e amb avisos instantanis


En donar-vos d'alta en el darrer any (aproximadament), heu degut notar que inicialment estàveu apuntades a rebre totes les demandes i ofertes noves per correu-e. I en entrar a la web, us podíeu desapuntar de rebre aquests correus-e. Hi ha gent a qui li van bé. A altres no. Així que cadascú s'ho configura com li sigui més útil. Hi ha més de 200 persones que tenen indicat de rebre avisos instantanis, i això fa que la web sembli que es quedi penjada al mateix moment que algú publica nova informació (pot trigar vàrios minuts d'enviar tots aquests correus cada vegada).

Estem en vies de demanar a algun programador que faci que els correus-e d'avisos instantanis s'enviïn durant la nit, (per no interferir amb el rendiment de la web durant el dia). Però encara no estan acabats aquest canvis. Ja informarem de les novetats quan estiguin enllestides.

Gràcies per la paciència per esperar una estona quan afegiu una nova demanda, oferta, esdeveniment a l'agenda comú ...

2. Butlletí mensual de novetats.

Amb el Butlletí mensual de novetats hem fet quelcom similar al que ja vam fer l'any passat amb els avisos automàtics: els nous usuaris registrats estaran apuntats inicialment de forma automàtica sense haver de fer res extra. I es podran desapuntar en qualsevol moment, a través de l'enllaç que rebran a la part inferior dels butlletins.

De cara a fer l'administració dels butlletins més senzilla amb aquest nova política de subscripcions, hem hagut de posar a zero el sistema de subscripcions, de forma que tothom esteu subscrits inicialment ara a aquest butlletí general de novetats mensuals.

Si sou dels que preferiu no rebre aquest butlletí mensual, ho podeu indicar així a través de l'enllaç del final de butlletí i automàticament deixareu de rebre'l els propers mesos.

Atentament

Xavi de Pedro
Un dels administradors d'intercanvis.net, i membre de l'equip de coordinació InterXarxes

Xaingra (Xarxa d’Intercanvi de Gràcia) i XIC Gràcia (Xarxa d’Intercanvi de Coneixements)

Autor: Claudia - Publicat el: Dl 07/03/11 19:50h - (12145 Lectures)
Image Image


Xaingra (Xarxa d’Intercanvi de Gràcia) va néixer a l’Ateneu Rosa de Foc l’any 2003 com una iniciativa de veïns i veïnes del barri disconformes amb el model econòmic actual, de consumisme desmesurat. La xarxa pretén iniciar el camí cap a un model alternatiu, en el qual les nostres activitats econòmiques actuals siguin substituïdes progressivament per intercanvis solidaris informals, sense la utilització del diner.

Progressos amb CCLite: programari lliure compatible amb webs de xarxes d'intercanvi locals!

Autor: Xavi - Publicat el: Dl 24/05/10 20:19h - (13282 Lectures)
Important

Progressos per al futur ús de CCLite des de webs de xarxes d'intercanvi basades amb Tiki, a més de les basades amb Elgg ( http://cooperativa.ecoxarxes.cat ... ) o Drupal ( http://decreixement.net - http://www.transitionnetwork.org ... ).

Si el CES ("Community Exchange System" - http://www.ces.org.za ) a hores d'ara és una eina molt útil per estendre les xarxes d'intercanvi amb moneda social/comunitària, cal no oblidar-se de les alternatives de programari lliure que seran molt més sostenibles a mig i llarg termini ...

Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]