Després de la bona experiència de l’any passat amb la gent de Prosperitat i la Recollida d’Il·lusions, tenim moltes ganes de que arribi el que serà el 8è Mercat d’Intercanvi a Nou Barris. Us hi esperem de 12h a 15h del matí al costat del Casal de Barri!

Paral·lelament, durant tot el matí compartirem espai amb el col·lectiu Recollida d’Il·lusions que per 3er any organitza un recapte de joguines per a nens i nenes. Si teniu joguines noves o en bon estat que ja no feu servir porteu-les!

Tot això amenitzat amb la música del grup Hermanowar i les serves versions musicals amb humor. No t’ho pots perdre!

Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el dissabte 20 de Desembre amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 11:30h!

El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Si t’animes pots avisar-nos de la teva assistència o presentar-te directament. Tot i que no fem reserves, disposarem de taules i cadires per a totes!

Vine i participa! La Troca t’espera!
I si plou, farem el mercat dins del Casal!

Més informació a: http://latroca.noubarris.org/2014/11/8e-mercat-dintercanvi-de-nou-barris-la-troca/http://latroca.noubarris.org/2014/11/8e-mercat-dintercanvi-de-nou-barris-la-troca/" class="wiki wikinew">?