Aquests desembre tornem a embolicar la Troca! Aquest cop visitem el barri de Prosperitat, concretament al costat del Casal de Barri. Així doncs, si us vau quedar amb ganes de més o encara no heu participat en un dels nostres mercats de troc us hi esperem al 4art Mercat d’Intercanvi a Nou Barris el proper dissabte 14 de Desembre d’11h a 15h del matí!

A banda del Mercat d’Intercanvi també comptarem amb:

Un Espai de Recollida de Joguines noves o en bon estat, a carrec de Recollida d'il.lusions https://www.facebook.com/groups/recogidadeilusiones/?fref=ts

Tallers de manualitats on la matèria prima és reciclada!

la Percussió del Grup de Foc dels Diables de Nou Barris. La Perku

I per acabar música en directe a càrrec de Miguel Àngel de la Rosa (música contemporànea cubana)

Si vols participar al mercat d’intercanvi de la Troca tot el que has de fer es venir el dissabte 14 de desembre a la Plaça Angel Pestanya, amb els teus objectes per intercanviar. Si portes força coses o vols donar un cop de mà a muntar t’esperem a partir de les 10h!

El mercat d’intercanvi estarà obert a totes les persones que vulguin participar, sense importar l’edat, i recorda que al mercat no es fa servir cap tipus de moneda. Al mercat pots intercanviar des d’objectes, com aparells electrònics, mobles, joguines, petits electrodomèstics, roba, llibres, complements, eines, etc.. fins a menjar, serveis o idees.

Si t’animes pots avisar-nos de la teva assistència o presentar-te directament.

Vine i participa! La Troca t’espera!
I si plou, farem el mercat dins del Casal!