Carregant...
 
[Mostra/Amaga Menús de la dreta]

XIC Sabadell

Què es pot intercanviar?

Coneixements (informàtica, idiomes, jardinera, manualitats, cuina, etc.), habilitats (saber fer coses, traduccions, actuacions musicals, teatre, ball, etc.), infraestructures (sales, locals, carpes, etc.) i material (equip de so, cadires, ordinadors en xarxa, etc.), i tot allò que vulguis compartir. Els intercanvis poden ser grupals o per parelles.

Veure també els objectes que tenim per intercanviar la gent de Sabadell:

Més informació

http://xarxasbd.blogspot.com/

Notícies per RSS del nostre bloc
N/A
N/A
 • Sant Jordi ven castanyes    (Dm 19/10/10)
  Benvolguts xarxaires i seguidors del blogA l'abril passat es va fer la proposta de fer un concurs d'escrits en motiu de la diada de Sant Jordi. Els textos enviats els podeu llegir al mateix blog.Lamentem que el tema hagi quedat aparcat, i esperem que ens disculpeu.El premi pels participants és de 10 hores per fer l'activitat/s que vulguin de la Xarxa.Poseu-vos en contacte amb nosaltres.Gràcies!
 • IV Fira d'Intercanvi - Valoració    (Dm 19/10/10)
  El diumenge 3 d'octubre va celebrar-se la IV Fira d'Intercanvi a Sabadell. Va ser a la Plaça Marcet. Aquell matí hi havia molta activitat a la ciutat, i la gent afí a la Xarxa o als mercats d'intercanvi va haver de triar. Hi havia la festa anual de l'associació Mamas en pro de la lactància materna. també hi havia la manifestació i bicicletada en contra del Quart Cinturó. I finalment el nostre mercat. És per això que ens vam resentir en l'assistència. De totes maneres no estem descontents de com va anar. Es van fer molts intercanvis. La gent va quedar contenta, i vam igualar el nº de participants de l'any passat.Agraïm a tots els que vau fer l'esforç de venir i esperem trobar-vos en les properes edicions.A partir del 2011, hi ha la voluntat d'organitzar uns quants mercats d'intercanvi per diversos barris de la ciutat, en el marc de les seves festes majors. Seguirem informant!
 • El fons de la Xarxa    (Dv 09/07/10)
  A les ciutats occidentals existeix un risc d’exclusió social i unes necessitats socials i humanes molt elevades determinat pel nostre model de societat i estil i ritme de vida. La sobreocupació i sobreplanificació del temps, paradoxalment, fa que el nostre temps estigui buit, i que esdevinguem més solitaris a nivell social i comunitari. Tenint en compte que la societat la fem entre tots, cal recuperar l’esperit de comunitat, conèixer els veïns, per ajudar-se, col·laborar, conversar, etc. El fet de conèixer els veïns afavoreix la sensació de seguretat i integració al barri i/o ciutat.Actualment milions de persones han emigrat dels països més desafavorits i han vingut a viure amb nosaltres. Són d’orígens i cultures molt diferents, i entre les seves necessitats hi ha la de ser acollit, acompanyat. Un espai de coneixença i participació com el de les xarxes d’intercanvi, en el que s’hi fan tasques de mediació, alfabetització, inculturització, etc., esdevé un bon mitjà d’integració i inclusió molt bo.Les xarxes socials com les xarxes d’intercanvi o els bancs de temps, són una eina, no només d’inclusió social, sinó també de cohesió social, útil per a la societat en general, que permet crear vincles, llaços, fer comunitat, i fer créixer la participació.L’objectiu de les xarxes d’intercanvi – bancs de temps és la recuperació de la funció de les famílies no nuclears (les d’abans) i del veïnatge, que permetien tenir cura dels nens, vells i discapacitats, etc., mantenir la vida comunitària, i ajudar-se, col·laborar, transmetre sabers, i no haver de pagar amb diners per tots aquells serveis que s’han de menester. Moltes de les coses per les que actualment es paga, antigament la gent s’ho feia ella mateixa.L’intercanvi no és un troc. El troc és un intercanvi entre dues coses amb un valor igual o similar, i no és això el que interessa. Els intercanvis d’aquestes xarxes socials es fan en temps diferents i a persones diferents. Es treballa en xarxa.Així doncs, les xarxes d’intercanvi – bancs de temps,- milloren el poder adquisitiu dels socis perquè la gent estalvia diners en serveis- recuperen la funció del veïnatge, com a eina contra la exclusió social- són ecològics perquè es fan intercanvis materials, de manera que es redueix la generació de residus i s’afavoreix la reutilització.- fan augmentar l’autoestima de les persones que donen sabers i serveis
 • UN SANT JORDI DIFERENT!!!    (Dm 06/04/10)
  A la Xarxa volem celebrar el dia de Sant Jordi amb un Concurs de Relats sobre el Temps!!Es tracta d'escriure un relat de 200 paraules màx. sobre el valor del temps. Els relats els podeu enviar a la Xarxa i els penjarem al blog. Vosaltres mateixos, amb els vostres vots al blog, sereu els encarregats de dir quin dels relats serà el guanyador. El relat que guanyi tindrà 10h per gastar en les activitats proposades dins la xarxa.El dia de Sant Jordi sabrem quin serà el relat guanyador!!Esperem els vostres escrits i les vostres votacions!!
 • INTERCANVI DE LLIBRES!!    (Dm 06/04/10)
  Què seria la diada de Sant Jordi sense llibres??? Volem convidar-vos a intercanviar els llibres que fa temps que teniu als prestatges i ja heu llegit, per altres que us vingui de gust llegir!!L'intercanvi tindrà lloc al Centre Cívic de Cal Balsach, el divendres 23 d'abril de 16h a 18h.Us hi esperem!!!

noms alias d'aquesta pàgina

xic-sabadell


Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]