Carregant...
 
[Mostra/Amaga Menús de la dreta]

Image

A la Xarxa d’Intercanvi de Gràcia (Xaingra) fa anys que estem intercanviant béns i serveis. Esporàdicament també s’intercanvien coneixements. Ara volem potenciar els grups d’intercanvi de coneixements i, per això, des de Xaingra sorgeix la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements de Gràcia (XIC Gràcia). Els principis són els mateixos que a Xaingra: resoldre la nostra quotidianitat i relacionar-nos sense passar pels diners. Donar i rebre en comptes de comprar i vendre.

Què t’agrada? Pensa-ho i segur que amb il•lusió i ganes trobaràs la manera de compartir el que saps amb els altres. No es tracta de fer formació reglada. De ben segur que hi ha un munt de gent que desconeix les coses que per a tu són més bàsiques de fer. Aprenguem tots el que sabem els uns dels altres. Perquè tothom sap alguna cosa que pot ensenyar i tothom ignora alguna cosa que pot aprendre.

Per inscriure’t a la XIC Gràcia, tant en algun dels grups d’aprenentatge actius com per proposar-ne de nous, emplena el formulari d’inscripció:

1. A la web http://xicgracia.wufoo.com/forms/xic-gracia/

2. Si no pots a través del web, emplena’l físicament i lliura’l sempre que vulguis a la bústia de la XIC Gràcia de l’Ateneu Rosa de Foc (Verntallat, 26, entre la pl. de la Virreina i la pl. del Nord, la porta verda) o, entre setmana, a la recepció de l’Infoespai (pl. del Sol, 19-20) de 11 a 14h i de 17 a 21h.

Apuntan-te a la XIC Gràcia rebràs la informació relacionada amb els grups d’intercanvi per la llista de correu de Xaingra info-xaingra a moviments.net i ben aviat compartirem tot tipus de coneixements al local de l’Ateneu, a altres locals de Gràcia, a casa d’algun dels participants o a l’espai que vulguem o puguem.

Per a més informació pots venir a la reunió mensual del primer dimarts de cada mes, de 20 a 22h, a l’Ateneu Rosa de Foc, o escriure a: xicgracia a moviments.net


Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]