El dia 26 d’octubre a la biblioteca Les Roquetes es celebrarà la cerimònia d’entrega del I Premi Rafael Juncadella.

En aquesta primera edició del premi s’ha decidit atorgar el guardó al propi Rafael Juncadella, com a homenatge a la seva trajectòria activista i veïnal en defensa de la cohesió social a Nou Barris utilitzant la cultura com a principal eina d’intervenció i transformació.

El Premi Rafael Juncadella neix amb una voluntat molt clara: reconèixer, projectar i agrair la feina que entitats, associacions i persones compromeses amb el districte fan a favor de la cohesió social. Nou Barris ha estat des de sempre territori de lluites compartides, i des d’Òmnium Cultural Nou Barris ens sentim en deute amb tota aquella gent que va lluitar a favor dels drets i de millorar les condicions de vida de la població de Nou Barris, així com amb tota la gent que a dia d’avui segueix amb aquesta lluita. Com a entitat que treballa per la llengua, la cultura i la cohesió social arreu del país, volem posar el nostre granet de sorra en aquesta tasca imprescindible que és la lluita per la cohesió social, a través de la cultura, al districte.

Des d’Òmnium Cultural Nou Barris, doncs, ens volem adreçar a totes les entitats i persones que treballen en aquesta direcció al districte: moltes gràcies per la vostra feina. Sou imprescindibles.

Esteu tots i totes convidades a l’acte de lliurament del I Premi Rafael Juncadella!

Divendres 26 d’octubre
19h
Sala d’actes de la biblioteca Les Roquetes