EXPOSICIONS:

Del 27 d’abril al 15 de maig
Inauguració: dimarts 27 d’abril a les 19.00h
“SOS CLIMA”
Mostra de fotografies de diferents indrets de l’Estat que mostren els efectes del canvi climàtic. Aquest fenomen no afecta només als Pols. A càrrec d’Amigos de la Tierra.
AUDIOVISUAL Projecció d’obres participants en diverses edicions del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Catalunya (FICMA).
“COL•LECCIÓ DE CONTENIDOR” Exposició d’obres artístiques fetes amb mater ia l s reciclats. A càrrec de Laura Aragó Crehuet.


CONFERÈNCIES:
29 d’abril, 19.30h a l’Auditori
“PER UNA LLAR SOSTENIBLE” Com podem reduir el consum de recursos energètics a llar? Consells pràctics per contribuir a la millora ambiental del planeta des de casa. A càrrec de Barnamil.

13 de maig, 19.30h a l’auditori
“CONSUM RESPONSABLE” Ètica, responsabilitat, consciencia social, etc. són valors que també afecten al consum. Quins són els nostres hàbits de consum? Són els més adients per a nosaltres i el medi que ens envolta?


REUTILITZART
9 de maig, d’11h a 15 a la plaça de Can Fabra
RECICLART
A partir del 27 d’abril porta’ns tot el material de reciclatge que puguis; amb aquests objectes recollits el dia 9 de maig construirem una instal•lació artística a la plaça.
MERCAT D’INTERCANVI
Pensar i reflexionar sobre el consum responsable en un moment en què la societat està immersa en la cultura del “comprar, utilitzar i llençar”. Un espai cívic on es poden intercanviar objectes que ja no ens són necessaris, però que, abans de llençar-los, els oferim per si poden ser útils a algú altre. Del que es tracta és d’intercanviar béns, productes de consum o fins i tot serveis personals sense requerir diners per fer efectiu l’intercanvi. Inscripció prèvia a: ciclemediambientalcanfabra a gmail.com
CONCERT AMBIENTAL Concert en directe per ambientar la jornada.
ECOINFANTIL
14 de maig, a partir de les 17.30h a la plaça Can Fabra
T A LLER DE RECICLATGE
Saps on s’han de llençar els diferents materials de rebuig? I saps per què? Taller per àrees de treball i edats.
PLANTADA
Vine a plantar el teu hortet i després decora’l al teu estil.
TEATRE INFANTIL
«Història d’una deixalla»: explica la lluita d’una joguina que es nega a acceptar un destí manipulat per les lleis del mercat i que la condemna a convertir-se en una deixalla.


ECOTASTA
15 de maig, d’11h a 15h a la plaça Can Fabra
“CUINA A PARTIR D’ENERGIA SOLAR”
Vine a fer un tastet de la cuina solar.
VEHICLES SOLARS
Podreu veure com funciona, i fins i tot fer un volt, en un cotxe totalment ecològic que fa servir energia solar per moure’s.
MOSTRA DE PRODUCTES
Mostra de productes ecològics, per poder tenir al teu abast productes de primera qualitat. 13 de maig, 19.30h a l’auditori
TALLER DE JOGUINES RECICLADES
Fem joguines a parir de deixalles. Amb l’ajuda de monitors, els nens i nenes podran construir diferents joguines que fomentaran la seva imaginació i els ensenyaran el valor amagat dels residus. A càrrec de Ecoludic.Centre Cultural Can Fabra
C/ Segre, 24-32
08030 Barcelona
Tel. 933 600 565
Fax: 933 600 566
www.bcn.cat/canfabra
cccanfabra a gmail.com
Transports: BUS: 11, 35, 40, 73, B-20, N-9 METRO: L1 Sant Andreu RENFE: Sant Andreu Comtal