Tingueu present que podeu indicar de vàries formes què i com voleu rebre la informació per correu-e. Si a nivell d'arees de la web, si a través de categories d'ofertes o demandes, a tavés d'objectes concrets només, si rebre avisos instantanis o agrupats periòdicament, etc. Per a més informació, veieu http://intercanvis.net/Funcionament

Image

Tanmateix, s'ha activat aquest darrer mes que s'hagin de validar els comentaris que s'afegeixen a les publicacions de la web, per a evitar l'enviament de missatges spam/missatges brossa (es poden eliminar fàcilment abans que quedin públics i bloquejar l'adreça d'internet des d'on s'envien).

Image
Image

També s'ha afegit un espai de cerca amb Google a la columna dreta, que permet trobar les ofertes i demandes de forma més ràpida i exhaustiva.

Image

Algunes d'aquestes millores han estat possible gràcies a donacions (en euros) d'usuaris de la web, per tal de poder pagar els programadors que han estan afegint millores al programa que hi ha darrera de la web (Tiki: http://tiki.org).