Image

Vam portar les coses que vam poder encabir en el cotxe i vam pujar-hi a mig matí. Havíem llegit que no es podria arribar amb el cotxe fins a on es celebrava el mercat, i efectivament vam haver d'aparcar als afores del poble, en una zona amb centenars de cotxes, furgonetes i caravanes de tot tipus arribades per a l'ocasió. Uups, això semblava més gros fins i tot del que ens havíem imaginat.

Vam aconseguir acostar-nos fins a uns centenars de metres de distància de la plaça central, plantar els 2 estenedors de roba que volíem intercanviar fent-los servir de taula improvisada per col·locar els altres objectes a sobre. I després de saludar a amics diversos que ens vam anar trobant pel camí (petit és el món :-), vam aconseguir fer la volta sencera per tots els carrers i paradetes en cosa d'una hora i mitja. Una hora i mitja!

Clica per veure més gran
Clica per veure més gran


Vam trobar infinitat de productes de segona mà, alimentació ecològica, menjar de la "sopa de pedres" a preus populars, gent de diferents generacions i localitats... Una infinitat de coses entre les que trobar tot allò que buscaves, i de gent que podia necessitar el que tenies per oferir. I nosaltres vam poder intercanviar molt més del que ens esperàvem! En fi, tot un èxit, i sobre tot, per l'estona agradable amb cares conegudes i amb cares noves.

En fi, enhorabona a les persones organitzadores! No sabem com ha estat en els 24 anys previs, però aquesta ens va agradar molt.

Xavi i Gloria

Més informació:
http://intercanvis.net/Mieres

P.D: I si voleu veure i sentir una mica del que va ser aquest aniversari, podeu veure aquest vídeo de youtube que ho recull molt bé: