Carregant...
 

Articles Ajuda

Tallers a l'FSCat2014 (12 Abril) relacionats amb les Xarxes d'intercanvi i Intercanvis.net

Autor: Xavi - Publicat el: Dl 31/03/14 23:50h - (4543 Lectures)
InterXarxes

Els propers 11, 12 i 13 d'Abril es farà el Fòrum Social Català 2014 http://forumsocialcatala.cat a Barcelona. El Dissabte dia 12 es fan els tallers a l'edifici Central de la Universitat de Barcelona, a plaça Universitat. Dos d'aquests tallers estan relacionats en part amb les xarxes d'intercanvi el primer, i intercanvis.net el segon:


Us hi esperem!

Image

Divendres 8/3/13: Trobada de Coordinació Entre Xarxes d'Intercanvi

Autor: Xavi - Publicat el: Dc 27/02/13 23:51h - (4265 Lectures)
InterXarxes

Propera Trobada de coordinació entre xarxes d'intercanvi:

Dv. 8 de març 2013, de 18 a 21h. Ateneu Rebel, Carrer Font Honrada 32-34, Poble Sec, Barcelona. http://goo.gl/maps/sJhwi

És important que vingueu! I si no podeu assistir en persona, però podríeu/voldríeu assistir a distància, envia'ns un correu a interxarxes a intercanvis.net que t'explicarem com et pots connectar per video-(o audio)-conferència des de la vostra localitat.

Ja tornem a estar en-línia!

Autor: Xavi - Publicat el: Dv 11/01/13 23:01h - (4888 Lectures)
InterXarxes

En la darrera setmana molts us heu trobat amb que no es podia accedir a intercanvis.net, per un problema que ha estat aliè al grup de coordinació InterXarxes. Sembla que malauradament no s'havia pogut pagar amb èxit la renovació del domini per part de la gent que col·labora pagant-ne les despeses, i ha costat uns dies que es pogués resoldre satisfactòriament el problema.

Finalment ja està tot en ordre per a 2013, i en uns mesos tenim previst poder accedir al control nosaltres mateixos del domini intercanvis.net per a que no passin de nou aquestes coses en el futur. De tot això se'n deriva la necessitat de coordinar-nos bé a través de la llista interxarxes i les reunions que ocasionalment es fan de forma presencial.

Gràcies a tothom que va avisar del problema, i en especial, a tots els que heu participat en arreglar-ho i heu ajudat també amb algun donatiu per a pagar les despeses del servidor.

Entrevista a Catalunya Radio

Autor: InterXarxes - Publicat el: Dv 31/08/12 00:14h - (3907 Lectures)
InterXarxes

El passat diumenge 26 d'agost ens van convidar a gent d'InterXarxes a una entrevista a Catalunya Radio, per parlar sobre el fenomen del creixent nombre de mercats i les xarxes d'intercanvi dels Països Catalans, juntament amb una persona del 'Bancs del Temps' de Gavà i una altra de 'Barcelona Actua'.

Podeu sentir l'entrevista a l'enllaç següent (entre els minuts 25 al 49 aproximadament):
http:// www.catradio.cat/audio/659223/El-suplement-destiu---2a-hora

"Los mercados de intercambio, en auge"

Autor: Reyes Hernández - Publicat el: Dg 01/07/12 22:28h - (3472 Lectures)
InterXarxes

"Los mercados de intercambio, en auge". Article publicat pel CENEAM (Centro Nacional de Educación Ambiental) del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente (Març 2012)

Amb referència explícita i enllaç a Intercanvis.net

"No hace falta explicar en qué consisten: los mercados de intercambio o de trueque son más antiguos que el dinero y, probablemente, una de las primeras actividades humanas. Sin embargo, en el modelo económico actual los objetos se tiran a la basura cuando no se necesitan y, por tanto, se pierde la oportunidad de reutilizarlos y de evitar los residuos que generan. ¿Por qué tirar algo que todavía tiene vida útil? Ante esta realidad (re)nacen los mercados de intercambio - promovidos fundamentalmente por ayuntamientos, redes sociales y/o asociaciones de vecinos- como medio para dar salida a multitud de objetos que ya no se quieren o no se necesitan, a cambio de otros útiles y sin que el dinero intervenga en la operación. Esta idea está haciendo que vuelva el hábito del trueque y que cada vez haya más municipios que se sumen a ella."

+ llegir més

http://www.magrama.gob.es/es/ceneam/carpeta-informativa-del-ceneam/novedades/mercados-intercambio.aspx

Donacions: col·labora amb Intercanvis.net!

Autor: InterXarxes - Publicat el: Dg 15/04/12 20:56h - (4542 Lectures)
InterXarxes

Fins fa pocs mesos les despeses de la web http://intercanvis.net es finançaven amb les contribucions personals dels que assistim a les reunions de coordinació de Xarxes d'Intercanvi ("InterXarxes"). Però des que hem augmentat les prestacions de la web amb un servidor informàtic virtual dedicat (a rel de l'augment d'ús de la web en els darrers mesos) hem obert un procés per recollir donacions de particulars i entitats que vulguin ajudar a finançar-ho.

Podeu fer les vostres donacions a través de:
http://intercanvis.net/Donacions

A la web ja som més de 1500 persones apuntades d'arreu dels Països Catalans. Només amb què 50 persones facin un donatiu de 10 euros o ecos (moneda social del CES) cadascú, ja arribaríem a cobrir les despeses de la web per tot un any, així com poder fer una primera tirada de cartells o plafons de difusió de les xarxes d'intercanvi, com anem parlant des de fa mesos als espais de coordinació entre xarxes.

La teva ajuda és necessària: Fes una donació avui mateix!

18 de Febrer: Propera trobada de coordinació entre xarxes d'Intercanvi

Autor: InterXarxes - Publicat el: Dg 22/01/12 21:20h - (4542 Lectures)
InterXarxes

Propera Trobada de coordinació entre xarxes d'intercanvi (InterXarxes):

  • Data: 18 de Febrer de 2012, 11h a 15h.
  • Lloc: Ateneu Rosa de Foc (C/Robí 5 baixos, Gràcia, Barcelona).


Temes:
(proposta inicial, a rel del parlat a la Trobada del passat 26 de Novembre; veure acta en pdf adjunt)

  • I. Propostes per dinamitzar la web http://intercanvis.net i el seu butlletí Interxarxes, i poder aprofitar-la millor.
  • II. Com impulsar i coordinar las Xarxes d'Intercanvi de Coneixements?
  • III. Necessitats econòmiques d'Interxarxes. Situació actual i noves propostes.
  • IV. Altres assumptes a tractar?


Agrair poder anar recollint les vostres propostes d'ordre del dia, i ens ho envieu a les dues persones dinamitzadores de la propera Trobada:

Eva i Xavi Latorre ( eva77 a hotmail.com ; xlatorre a ub.edu )

VII Trobada de Coordinació entre Xarxes d'Intercanvi

Autor: Xavi - Publicat el: Ds 26/11/11 23:21h - (3964 Lectures)
InterXarxes
VII Trobada de Coordinació entre Xarxes d'Intercanvi de Bens Serveis i Coneixements

Avui 26/11/11 s'ha fet finalment la propera trobada de coordinació entre xarxes d'Intercanvi. És probable que més faci públic un resum de la reunió. Però ja avancem que s'ha proposat que la propera trobada sigui el 18 de febrer de 2012, probablement a l'Ateneu Rosa de Foc de Barcelona, i per saber més de l'experiència dels bancs del temps així com de les xarxes d'intercanvi de coneixements que hi ha arreu.

Sota podeu veure algunes fotos de la trobada, així com una capsula breu de 30 segons que ha sortit avui mateix a BarcelonaTV sobre la celebració del Dia Internacional Sense Compres i del mercat d'intercanvi que s'ha celebrat a la plaça.

Algunes Fotos: https://plus.google.com/photos/100564459350714390122/albums/5700545842789532273/5700546282032218466

26/11/11 Noticia a BTV: "Mercat d’intercanvi per commemorar el dia internacional sense compres"

Propera trobada de Coordinació entre Xarxes, i mercat d'intercanvi a Plaça Catalunya de BCN

Autor: InterXarxes - Publicat el: Dl 31/10/11 23:47h - (7750 Lectures)
InterXarxes
Proposta des de decreixement-15M i nova proposta Trobada InterXarxes


Ha arribat una proposta de la gent de la Comissió de decreixement 15-M (veure correu més avall), que proposen a les diferents Xarxes d'Intercanvi de Catalunya, que per el dia internacional sense compres, que és el dissabte 26 de novembre, es faci fem un Mercat d'Intercanvi sense diners a la Pl. de Catalunya de Barcelona, mostrant la riquesa de les diferents iniciatives que ja existeixen a Catalunya, portades a terme per diferents Xarxes d'Intercanvi de béns, serveis i coneixements (sense la necessitat de l'ús dels diners)

Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]