Carregant...
 

Articles Ajuda

Moneda comunitària sense mercantilitzar els cercles propers

Autor: Xavi - Publicat el: Dv 31/12/10 23:42h - (12252 Lectures)
Opinió

Fa setmanes que a les fires i mercats d'intercanvi d'arreu sento comentaris de persones que se n'adonen que emprar moneda comunitària/social/complementària... (Ecos, EcoCoops, EcoSenys...) fa que la gent pugui "canviar el xip" i no estigui tant per demanar el que necessita i oferir el que té, com per pensar si té prou diners (en moneda comunitària, això sí) per comprar allò que ofereix una altra persona.

Relat post-25è anniversari de la Fira d'intercanvi de Mieres

Autor: Xavi - Publicat el: Dj 30/12/10 23:09h - (6029 Lectures)

El passat 14/11/10 es va celebrar el 25è anniversari de la Fira d'intercanvi de Mieres. Havíem sentit a dir que els primers mercats d'intercanvi de la història recent de Catalunya van ser precisament allà, i teníem molta curiositat per poder anar-hi alguna vegada a viure-ho en primera persona.

Comparteix la teva reflexió/notícia!

Autor: InterXarxes - Publicat el: Ds 04/12/10 18:22h - (15826 Lectures)
Futur

Aquesta secció de publicacions és oberta a les teves notícies, reflexions, ...

Poden ser opinions personals o de grup/node/xarxa, revisió de mercats passats, reflexions sobre cap a on aneu/anem, futur de les xarxes d'intercanvi, moneda comunitària, etc.

El que es mirarà d'evitar serà que s'enviï com a publicació ofertes i demandes concretes (per això ja tenim la secció d'ofertes i demandes), ni anunci de properes reunions, mercats o fires d'intercanvi, que s'han d'anunciar a l'apartat del Calendari/Agenda).

Novetats a la web durant Novembre'10

Autor: Xavi - Publicat el: Ds 04/12/10 18:15h - (5598 Lectures)
Eines

Aquest passat mes de Novembre de 2010 s'han fet una sèrie de canvis de diversa magnitud a la web d'intercanvis.net:

  • S'ha pujat la web a la nova versió del programari lliure "Tiki v6"
    • es permetrà sistema de caducitat d'ofertes i demandes automàtiques, amb avisos previs per correu-e, si la persona que ho va afegir fa temps no actualitza la seva informació i confirma que encara és vigent l'oferta o demanda, etc.
    • es permetrà emprar CCLite, software de moneda comunitària de programari lliure ( veure notícia prèvia: http://intercanvis.net/art8 )
    • i moltes altres millores (més informació a http://doc.tiki.org/Tiki6 )
  • afegit "passa-ho!" als ítems d'ofertes i demandes (per difusió més fàcil via xarxes socials a amics, etc)

...

Documental "Homenatge a Catalunya II"

Autor: Xavi - Publicat el: Ds 04/12/10 17:59h - (7358 Lectures)
Novetats

Recentment s’ha fet públic un documental elaborat per Manuel Castells, Joana Conill, i Alex Ruiz, anomenat “Homenatge a Catalunya II” [1], i amb llicència de copyright de Creative Commons “Atribució Compartir per igual”.

Image


Aquest documental es podria haver titulat perfectament també “Una altra Vida és possible”, atès que recopila un recull d’experiències desenvolupades arreu de Catalunya relacionades amb altres maneres d’organitzar l’economia local, en aspectes tan quotidians com l’allotjament, els horts urbans, les agrupacions de pares i mares novelles que col·laboren en l’educació dels seus fills amb el suport, a més, d’algun professional de l'educació que els ajuda, contractada per ells mateixos.

Cerca a Google [intercanvia] [Alternar verticalment]

 
intercanvis.net
WWW

Col·labora! [intercanvia] [Alternar verticalment]

Vàries formes:
1. Via Moneda Social
2. Via Transferència a CC
3. Via Paypal
4. Ajudant en la web

Canvia l'Idioma [intercanvia] [Alternar verticalment]